Informatie over draaimolen & poffertjeskraam verhuurder Draaivermaak.nl

Geachte lezer,

 

Wij van Draaivermaak vof heten u van harte welkom op onze website. Op de website draaivermaak.nl laten u graag wij zien wat wij aan attracties in huis hebben, om uw evenement tot een geweldig feest te maken.

 

Doordat Draaivermaak zich al meer dan 31 jaar lang heeft gespecialiseerd in het professioneel verhuren van; draaimolens, poffertjeskramen, suikerspinnen, oliebollenkramen en nostalgische carrousels kunnen wij u een uitstekende service en bijzonder klant gericht meedenken bieden. Wij kennen de Ins en Outs van ieder evenement en kunnen met onze attracties een verhogende factor zijn voor de party die u organiseert.

 

Op dit moment heeft Draaivermaak vof een zodanig ruim assortiment, dat ook uw feest omgetoverd kan worden tot een waar paradijs voor jong en oud. De attracties die Draaivermaak verhuurd zijn van dusdanige hoog plezier gehalte dat iedereen geniet op uw evenement.

 

Een korte omschrijving van de attracties; diverse draaimolens ( nostalgische carrousels en zweefmolens speciaal voor kinderen ) groot plezier voor de kleinsten onder ons, poffertjeskramen (door zeer vaardige en snelle poffertjesbakkers gebakken), draaiorgels (van grote concertorgels, tot de kleinere handdraaiorgels), oliebollenkramen (de grootste mobiele oliebollenbakkerijen van Nederland). Suikerspinnen (De lekkerste lekkernij voor iedereen).

 

Bij Draaivermaak kunnen wij naast het verhuren van één enkele attractie, ook meerdere attracties leveren. Bij Draaivermaak is het zelfs mogelijk om uw eigen (mini) kermis te boeken. Deze (mini) kermis wordt zodanig geëxploiteerd dat al uw gasten en/of bezoekers gratis gebruik van de attracties mogen maken.

 

Aangezien Draaivermaak veiligheid als prioriteit stelt, kunt u bij ons erop aan dat alle attracties aan de veiligheidsnormen voldoen. Naast het voldoen aan de eisen van de attracties, bent u  alleen van een zorgeloze dag verzekerd dankzij ons professioneel personeel. Alle attracties die Draaivermaak levert worden immers uitsluitend door eigen personeel c.q. bediening bediend.

 

Uiteraard hopen wij dat u op onze website uw verdere informatie treft, mocht dit niet het geval zijn dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers of u stuurt een email naar info@draaivermaak.nl

 

Rest ons verder alleen nog, u een plezierige en vooral een veilige dag toe te wensen.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Draaivermaak vof

Poffertjeskraam & draaimolen verhuurder #1 van Nederland!

 

Doel 2009 Draaivermaak vof downloaden (word bestand)

Persbericht van Draaivermaak.nl 1

Persbericht van Draaivermaak.nl 2

Draaimolen en poffertjeskraam verhuur - Draaivermaak.nl

Links en vermeldingen van Draaivermaak.nl