Reuzenrad

Bij Draaivermaak.nl brengen wij u op nostalgische hoogte in dit prachtige reuzenrad met een nostalgische hoogte van ca. 9,3 meter (afhankelijk van de opstelling / plaatsing) Het enige reuzenrad in zijn soort, gebouwd in het atelier van Peter Petz (bekend van oa. Michael Jackson "Neverland Ranch")

 

ZEER EXCLUSIEF !

 

Dit reuzenrad is zeer gewild op speciale evenementen met een tintje van ouderwetse gezelligheid, diverse Vintage en Retro jaren '40 '50 en '60 evenementen hebben wij al mogen bezoeken zowel in Nederland, BelgiŽ en Duitsland.


Let op! Voor het seizoen 2019 zijn er reeds diverse data gereserveerd voor grote en meerdaagse evenementen ... wenst u ook gebruik te maken van deze unieke attractie? Wacht dan niet te lang met het reserveren van deze bijzondere en sfeervolle attracties!

 

De attractie en de publiekstrekker op Uw evenement !

Iedereen kan een rondje in dit reuzenrad meedraaien, opa's, oma's, papa's, mama's en natuurlijk ook de kleintjes is dit reuzenrad geschikt!

-

Reclame uitingen van Uw bedrijf / instelling (verwerkt in het reuzenrad) is altijd met ons in overleg mogelijk, er zijn diverse manieren / mogelijkheden om dit onder de aandacht te brengen op Uw evenement. In de loop der jaren zijn er door het publiek / bezoekers duizenden foto's gemaakt van deze attractie, veel bedrijven zijn gevoelig voor een goede reclame uiting ... en dit is Uw attractie waarmee U scoort en uitblinkt op Uw feestje / evenement. Om een voorbeeld te geven: Tijdens een groot evenement in het Vondelpark in Amsterdam zijn er zeer veel foto's gemaakt, uiteraard was er reclame materiaal van onze opdrachtgevers verwerkt in de attractie, deze konden zich dan ook verheugen op een goed bekeken en gefotografeerde reclame van zijn bedrijf.

-

Starttarief vanaf: Ä 1395,- op basis van 3 uur achtereenvolgens draaien, inclusief bediening. Stroomaansluiting 32 Amp 400V. Geen drempels of traptreden, opbouwtijd ca. 2 1/2 uur. Minimale doorgang 2,60 m breed, hoog 4.15 m. Totaal gewicht ca. 8500 Kg.

Stel Uw vraag via de contactformulier.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Btw en transportkosten.