Draaivermaak is het adres voor een ruim assortiment in:

Oliebollenkramen, Draaimolens, Draaiorgels, Reuzenraden, Suikerspinnen, Nostalgische Carrousels en nog veel meer attracties.

Holland op zijn best

Een 2 uur durende live show, waarmee met een echt Oudhollands draaiorgel wordt begonnen, er wordt uitleg gegeven over het ontstaan en werking van een draaiorgel. Daar onze familie sinds 1929 al in het bezit is en zich bezighoudt met het exploiteren van een draaiorgels is er heel wat te vertellen over dit fenomeen. Uiteraard spelen wij voor u de liedjes van weleer, welke de ouderen zich vaak nog goed kunnen herinneren en meezingen.

Na het eerste uur aandacht te hebben gegeven aan het draaiorgel, wordt er overgestapt op de andere tak van de voorstelling, namelijk de oorsprong van de Hollandse poffertjes. Er wordt een verhaal verteld over onze molenaarsfamilie welke vroeger al eigen meel maalde voor diverse poffertjesbakkers om toen der tijd aan de kost te komen.

De aanwezige poffertjeskraam met eigen poffertjesbakker bakt voor de gasten een gratis portie vers gebakken poffertjes.

Holland op z'n best is te boeken voor o.a. Verzorgingsinstellingen, zorgboerderijen, scholen en natuurlijk voor ieder te bedenken festiviteit. Alle genoemde activiteiten komen het best tot z'n recht in een recreatiezaal (koffiezaal) maar is uiteraard ook buiten te verwezenlijken.

De kosten voor het complete programma € 395,- exclusief BTW. Er wordt geen kilometervergoeding berekend binnen een straal van 50 km. (gerekend vanaf Groningen).

Vrijblijvende aanbieding kunt u aanvragen via deze link.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Btw en eventuele extra transportkosten.

Onze attracties zijn te huur voor

  • Vintage en Retro evenementen jaren '40 '50 en '60
  • Openingen
  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • Oude ambachten
  • Winkeliers verenigen
  • Food-Truck festivals
  • enz. enz.

Oliebollen

lekker de lekkerste!

Draaimolen

je eigen minikermis

Reuzenrad

Ongetwijfeld het mooiste uitzicht!

Suikerspin

Lekker in je eigen bedrijfskleur

Draaiorgel

Diverse nostalgische draaiorgels

Kop van jut

Speciaal voor de kinderen